Waterbed lekkage zoetermeer

  • 1

Waterbed lekkage zoetermeer

Category : Blog

Vertrouw op Otterloo en uw waterbed lekkage in Zoetermeer verhelpen

Heeft u een waterbed en constateert u een lekkage of bent u bang dat deze er aan zit te komen? Schroom dan niet om direct contact op te nemen met Otterloo. Wij zijn uw waterbed specialist! Wij komen voor een waterbed lekkage in Zoetermeer en omgeving dan ook direct ter plaatse om de lekkage te verhelpen. Omdat onze servicewagen is voorzien van alle middelen en onderdelen voor het repareren van een waterbed, kunnen wij u direct helpen. Denk hierbij aan onderdelen zoals; tussenwanden, vinylcleaner- creme, vuldoppen, airxtracters, conditioners en veiligheidsvoeringen etc. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer gerust de nacht in kunt gaan.

Waterbed lekkage zoetermeerWij leveren uitstekende service

Voor het verhelpen van uw waterbed lekkage kunt u een uitstekende service verwachten. Dankzij onze dertig jaren lange ervaring kunnen wij u gegarandeerd helpen en of slechts adviseren. Wij adviseren dan ook om bij een lekkage niet zelf aan de slag te gaan door de lekkage bijvoorbeeld te verhelpen door handdoeken langs de rand van het matras (of eronder) te leggen. Hierdoor kan de verwarming zijn warmte niet meer kwijt en raakt alles verhit. Daarom is het zeker aan te raden om hiervoor direct een specialist in te schakelen om erger te kunnen voorkomen. Kortom, vertrouw op onze kennis en service, zo kunt u nog lang van uw waterbed blijven genieten.

   Contact opnemen     uwwaterbedspecialist.nl


1 Comment

Waterbed lekkage Zoetermeer wordt verholpen door waterbedspecialist Otterloo! – Landgoed IJhorst

maart 3, 2016 at 9:14 am

[…] ga ik het met u hebben over waterbed lekkage Zoetermeer. Het koste mij veel geld de aanschaf van een waterbed. Maar nog geen kwartaal na aankoop van dit […]

Maak een afspraak

Maak een afspraak

BEL MIJ TERUG

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer

Contactgegevens

waterbedspecialistotterloo.nl

Roxenissestraat 14

2729 GG Zoetermeer

info@waterbedspecialistotterloo.nl